VERTSFAMILIE OG NY BO PLASS!

Jeg pakker hele live mitt og noe av rommet mitt i en koffert for et helt år.
Dette skal bli en spennende start på noe nytt :)

Jeg vet noen mener at det har tatt lang tid før denne blogg posten kom, men jeg ville ha en godkjenning fra familien om at jeg fikk legge ut bilder av dem og huset deres på bloggen min. Men uansett min måte å få vite at jeg hadde fått familie på var ganske morsom. Det er normalt for alle utvekslingsstudenter som ikke har fått familie å ha mobilen sin klistret til hånden hele tiden men jeg har vært litt dårlig på det kan jeg vell trygt si. Hihi, jeg hadde akkurat fått meg ny Iphone som jeg bestilte til året som utvekslingsstudent og skulle koble den opp, siden dette var en 4s måtte vi klippe sim kortet mitt og da kan det ikke brukes i den gamle telefonen lengre. Når dette var gjort å jeg skulle sette opp telefonen sånn at den kunne brukes så trøblet mac'en min med det pga at jeg måtte oppdatere itunes. Men det var visst helt umulig akkurat i det øyeblikke så jeg måtte laste ned ny itunes. Mens dette foregikk hadde aspect prøvd å ringe meg mange ganger før de hadde ringt til min mor som befant seg i Tyrkia og hun måtte etter dette ringe til min far for å fortelle ham at jeg hadde fått familie i en by utforbi Tuscon, Arizona. Dere som kjenner meg vet hvor :)

Plassen og huset jeg skal bo i:


 

Familien jeg skal bo hos består av Far (40) og Mor (38) som bor sammen med sine 5 barn. Det er 4 døtre på (0),(8),(11) og (12), de har også en sønn på (3). Familien eier også en hund som heter Tanner. Jeg har snakt litt med dem og det virker som er super koselig familie. Jeg gleder meg kjempe mye til å møte dem og bli bedre kjent med dem. Jeg tror dette året kommer til å bli supert. Jeg skal gå på SHS high School men har blitt spurt om å holde det fulle navnet til meg selv, det kan være at dette kommer frem i senere tid. Denne skolen sin maskot er en mustang (hest) og jeg vet ikke enda om jeg blir senior eller junior.

Bilder av familien og google map av skolen: 


jeg vet det er ganske dårlig bilde men du får et syn på hvor stor skolen er, den har 1200 elever.

Stay tuned
- Benedicte Holen Helgesen 

3 kommentarer

Thea-Ellida

16.08.2012 kl.11:58

Ååå :_ de så jo koselige ut da!!

Kommer til å savne deg så sinnsykt mye! :'( love you!!

julianne

16.08.2012 kl.14:12

åååå, eg e så sjalu atm! Det såg driiiitgøy ut, og eg e 100% sikker på at du komme til å ha et fantastisk år! meeh, eg o vil =(

Anne Turid Haukås

16.08.2012 kl.23:14

Vertsfamilien din så kjempekoselige ut. Det er spennende at du kommer til en plass som er så forskjellig fra hjemme. Håper du kommer til og trives. Det kan nok sikkert være litt "løye" i starten, men så går ting seg til og du blir kjent med nye mennesker og ny kultur. Detta blir gøy. Masse lykke til Benedicte. Masse glad i deg.

Klem fra Tante Anne Turid og resten av familien.

Skriv en ny kommentar

Benedicte

17, Haugesund/Sahuarita, Arizona

Jeg drar på utveksling til USA skoleåret 2012/2013 og skal via denne bloggen blogge om oppturer og nedturer jeg opplever. Jeg skal bo i Sahuarita, Arizona.

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Design

hits